Soleima er årets festivalnavn

Sarah Mariegaard har valgt sit kunstnernavn efter det kælenavn, hun fik af sin far: - Det var som regel, når jeg som barn skulle til at gøre noget, jeg ikke måtte. Så kaldte min far mig "Soleima", siger hun i pressemeddelelsen. PR-foto

Soleima er årets festivalnavn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Langelandsfestivalen lancerer nyt navn til denne sommers festival. Det er Soleima, som også er udpeget til årets nye LLF-navn.

Rudkøbing: Hun har vundet P3 Gulds talentpris, været Ugens uundgåelige på P3, og så var hun en stemme i rapgruppen Flødeklinikken.

Navnet er Soleima, og hun er valgt til årets nye LLF-navn på Langelandsfestivalen i juli. Men hvem er denne Soleima?

Bag pseudonymet finder man 28-årige Sarah Mariegaard, der tidligere har været med i rapgruppen Flødeklinikken, hvor hun stod for vokal til de melodiske omkvæd. Nu laver hun musik under navnet Soleima.

- Det var som regel, når jeg som barn skulle til at gøre noget, jeg ikke måtte. Så kaldte min far mig "Soleima". I hvert fald har jeg mødt en del, der er blevet kaldt Soleima i deres barndom. Det var derfor, jeg valgte det som kunstnernavn, fortæller hun til Aarhus Onsdag. I fjor udgav hun minialbummet NO. 14. Det hele medførte til nomineringer til P3 Guld, Danish Music Awards, Gaffaprisen og Steppeulven. Soleima er på alle måder sin egen artist med et stærkt D.I.Y.-gen, der placerer hende i popmusikkens yderkant.

Ud over Soleima kan publikum på festivalen også se frem til blandt andre Østkyst Hustlers, Søs Fenger, Lis Sørensen, Wafande og Aura./EXP

Soleima er årets festivalnavn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce