Listen over optrædende ved næste års Langelandsfestival udvides hele tiden, og nu kan festivalen afsløre, at Søs Fenger også kan opleves på Rue Mark om et lille halvt års tid.

Ifølge festivalen selv kommer "plakaten" for næste års festival til at bestå af upcoming kunstnere og etablerede, danske navne.

- Der begynder at danne sig et billede af aktuelle og upcoming kunstnere i en fin kombination med etablerede navne og store danske stjerner. Nu tilføjes den dygtige vokalist, Søs Fenger til plakaten, oplyser festivalen i en pressemeddelelse.

Ifølge festivalen inviterer Søs Fenger festivalgæsterne ind i sit musikalske univers, der spænder vidt fra de tidligere News-dage henover årene som solist og frem til de nyere radiohits som "Kun et liv" og "Er det så forbi".

- Men Søs Fenger har derudover også valgt en række personlige favoritter, der vil overraske og tage tilhørerne med på en musikalsk rejse, der bliver værd at huske, skriver festivalen i en pressemeddelelse.

Ud over Søs Fenger er MICHAEL FALCH & DÉT BAND, Carpark North, Magtens Korridorer, Shaka Loveless, Scarlet Pleasure, KATO, Zididada, SAVEUS, Rasmus Seebach, L.O.C. og Østkyst Hustlers på plakaten.

Næste navn offentliggøres af festivalen søndag den 24. december.

  • Af:

    Journalist på Fyns Amts Avis på Langeland og Ærø. jeg er født og opvokset i Svendborg og har som tidligere dekoratør og fængselsbetjent boet rundt om i landet gennem de sidste 20 år. Jeg er uddannet journalist fra Center for Journalistik, SDU, i 2014. Og jeg skriver bredt om lokale forhold på de to øer.