Rene Larsen (S) beklager afskedigelsessag mod kommunaldirektør Jørgen Christiansen

Langeland: Socialdemokraterne har ikke skrevet under på afskedigelsessagen mod Langelands kommunaldirektør Jørgen Christiansen, som et flertal i økonomiudvalget indledte på mandagens møde.

- Det sker ikke med min anbefaling. Jeg er ikke en del af flertallet, og jeg har ikke mistet tilliden til kommunaldirektøren, siger Rene Larsen (S).

Venstre, Borgerlisten og Enhedslisten begrunder økonomiudvalgets beslutning med, at de "har mistet tilliden til Jørgen Christiansen som fortsættende kommunaldirektør i Langeland Kommune".

- Jørgen Christiansen er fritaget for tjeneste fra i dag, og personligt er jeg ked af og ærgerlig over, at det er kommet dertil. Jeg har haft et godt samarbejde med kommunaldirektøren i de 10 år, han har været ansat i Langeland Kommune.

Han undrer sig over, at et flertal i den tidligere kommunalbestyrelse i 2013 var enig i at forlænge Jørgen Christiansens ansættelse i en tjenestemandsstilling frem til udgangen af 2018.

- Og jeg har ikke ændret opfattelse i den mellemliggende periode, påpeger Rene Larsen, der ikke havde set det her komme.

- Jeg har i økonomiudvalget fået en fortrolig orientering, som jeg hverken kan eller vil udtale mig om i offentligheden, da der er tale om en personsag bag lukkede døre.

  • Jørgensen_Erik

    Af:

    Lokalredaktør på Langeland. Indfødt langelænder, der efter 25 år på Thurø, er vendt ""hjem". En gang øbo, altid øbo. Lokaljournalistisk er et vigtigt led i den demokratiske proces, og i sær i en udkantskommune som Langeland, der har sit at slås med, er den lokale avis et talerør, der skal sætte fokus.