Opdateret klokken 18.10.

Den 26-årige mand, som for 14 dage siden blev idømt livstid for drab på sin ekskæreste og hendes nye kæreste i Snøde, har valgt at anke dommen.

Snøde: Dommen over Alexander Jensen, der fik fængsel på livstid for dobbeltdrabet i Snøde, var for hård. Det mener den dømte og hans forsvarer, og derfor ankes sagen til landsretten.

- Vi gjorde gældende, at anklageskriftet ikke opfyldte betingelserne, og det har Retten i Svendborg forholdt sig fuldstændig tavst til, siger forsvarer Ulrik Sjølin Pedersen.

- Og der var problemet jo det, at anklageren nede i byretten gjorde gældende, at det her skulle være to særligt planlagte drab. Og det bør man jo så skrive i sit anklageskrift. Så vi har anket den del af det, forklarer forsvareren.

- Og hvis ikke landsretten følger det, så har vi anket, at han kun skal dømmes efter sin egen erkendelse, altså at han ikke har kørt den 23-årige ekskæreste ned også. Endelig har vi bedt om en mildere straf, siger forsvarer Ulrik Sjølin Pedersen.

Hans klient ønsker derfor, at straffen ikke skal være hårdere end de 16 år, som forsvareren procederede for under retssagen.

- Vi troede, det var overstået

Morten Olsen, der er far til den dræbte kvinde og morfar til den efterladte pige, fortæller, at familien er skuffet over, at sagen nu alligevel ikke er slut.

- Jeg ved snart ikke, hvad jeg skal sige. Vi er skuffede, for vi troede det var overstået, og at der var sat et punktum, så vi fik en chance for at komme videre. Det er der så ikke, siger han og fortsætter:

- Jeg synes synes jo, han burde tage sin straf som en mand, for det han har gjort. Også for familiens skyld. Ikke mindst for hans datter og vores barnebarns skyld.

Mere om emnet

Se alle
Fyns Amts Avis mener: Retssikkerhed for dobbeltmordere

Fyns Amts Avis mener: Retssikkerhed for dobbeltmordere

Historien bag dobbeltdrabet: - Hvorfor skød du mor, far?

Historien bag dobbeltdrabet: - Hvorfor skød du mor, far?

4
Livstid for dobbeltdrab: Drabsmanden undskylder til familien og sin datter

Livstid for dobbeltdrab: Drabsmanden undskylder til familien og sin datter