Skovsgaard skal have et løft

Nye tiltag og oplevelser er på vej på Skovsgaard i et samarbejde med den gamle herregård, Danmarks Naturfond og Langelands Museum. Pressefoto

Skovsgaard skal have et løft

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Også i de kommende år vil Skovgaard, Danmarks Naturfond og Langelands Museum samarbejde om at gøre den historiske gård til et attraktivt besøgssted for både lokale og turister.

Skovsgaard: Udviklingen af Skovsgaard som et af Langelands attraktive besøgssteder vil fortsætte i de kommende år. Det er konklusionen efter et møde mellem Skovsgaard, Danmarks Naturfond og Skovsgaard, som er de tre samarbejdspartnere bag visionen om at levendegøre formidlingen af Skovsgaards kulturhistorie, økologiske landbrug og rige natur.

- Vi ønsker, at samarbejdet mellem Danmarks Naturfond og museet skal styrkes, så vi kan arbejde sammen om udstillinger og aktiviteter på Skovsgaard ud fra parternes ønsker for stedet. Her har vi allerede nu en god fælles forståelse og platform for udviklingen af Skovsgaard som et af Langelands bedste besøgssteder, siger Ella Maria Bisschop-Larsen, formand for Danmarks Naturfond, i en pressemeddelelse.

Kælder og køkken først

De første skridt tages i år, hvor man går i gang med at sanere slottets historiske kælder og gøre den levende for besøgende. Også slotskøkkenet skal gøres klar til aktivt brug. Desuden skal der laves en forbedret formidling af Ellen Fugledes historie og slottets fortælling.

Senere skal Skovsgaards brugere præsenteres for nye kulturhistoriske fortællinger i hovedbygningen med nye vinkler, ny vitalitet og rullende udstillinger.

Målet er at give Skovsgaards mange tusinde brugere nye og forbedrede oplevelser under deres besøg.

- Langelands Museum vil meget gerne bidrage til at give øen endnu et spændende besøgssted til gavn for øens beboere og turister, siger museets leder, Peer Henrik Hansen. /EXP

Skovsgaard skal have et løft

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce