Sent lørdag aften lukkede Langelandsfestival af med et Nik og Jay-brag på Store Scene. Søndag er det for de sidste gæster tid til afgang - og det betyder for en hel del, at de sætter kursen fra Rue Mark i udkanten af Rudkøbing mod Fyn.

Der var søndag formiddag da også en lind strøm af personbiler og campingvogne, men der var ikke skyggen af det trafikkaos omkring festivalpladsen, som forældre var med til at skabe lørdag, da de skulle hente deres børn.

Det lød også fra nogle af de udstationerede politihjemmeværnsfolk, at al trafikafvikling søndag var forløbet stille og roligt.

Fyns Amts Avis spændte et kamera fast i forruden. Kom med henover tre broer fra Svendborgsundbroen til festivalpladsen på Rue Mark i videoen øverst i artiklen.

  • Byline

    Af:

    Webredaktør, Fynsamtsavis.dk. Ansat på Fyens Stiftstidende/Fyns Amts Avis siden januar 2012 og bor på Midtfyn - i landsbyen Espe - med kæreste og to børn. Arbejdssteder: 2017-: Fynsamtsavis.dk 2016: Erhvervsavisen Fyn 2012-16: Lokalredaktionen i Ringe 2012: Fyens.dk 2011-12: Journalistpraktikant på Fyens Stiftstidende i Middelfart og på samfundsredaktionen.