Se kortet: Her kan langelænderne fejre fastelavn

Arkivfoto

Se kortet: Her kan langelænderne fejre fastelavn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Opdateret: Fastelavnsfesten i Langelandshallen koster 40 kroner i entré. Både børn og voksne skal betale.

Langeland: På søndag er det traditionen tro fastelavn, og over hele landet fejrer børn og barnlige sjæle denne dag. På Langeland kan du i år komme udklædt seks forskellige steder. Se mere på vores interaktive kort på FAA.dk. Holder I en fastelavnsfest, der ikke er på kortet endnu, så skriv til langeland@faa.dk, så kommer I med på kortet.

Lørdag: Skrøbelev Kirke

Lørdag klokken 14 er der børnegudstjeneste i Skrøbelev Kirke. Arrangørerne opfordrer børn til at komme udklædt, og efter gudstjenesten er der kaffebord på Skrøbelev Gods. Tilmelding til lørdagens arrangement er nødvendigt og kan ske på telefon 62501069 eller anba@km.dk.

Søndag: Bagenkophallen

Søndag fra klokken 14 - 16 er der fastelavnsfest med tøndeslagning i Bagenkophallen. Entre koster 15 kroner for udklædte børn, 25 for ikke udklædte børn og 35 for voksne. Med i prisen er der en fastelavnsbolle og en sodavand til børnene. For voksne er der en kop kaffe og en fastelavnsbolle. Det er arrangeret af Bagenkop Borgerforening.

Søndag: Longelse Beboerhus

Søndag fra klokken 13.30 er der også fastelavnsfest i Longelse Beboerhus. Her er priserne 30 kroner for både børn og voksne, og arrangørerne oplyser, at der er slikposer til børnene. Tilmelding er nødvendigt og kan ske til Niels Petersen på telefonnummer 62501443 senest onsdag den 7. februar. Det er arrangeret af Lokalrådet for Spodsbjerg, Fuglsbølle, Skrøbelev og Longelse.

Søndag: Humblehallen

Søndag fra klokken 12 til 14 kan du også fejre fastelavn i Humblehallen. Det koster 25 kroner for både børn og voksne. Til børnene er der en sodavand og en slikpose, og til de voksne er der kaffe eller the og wienerbrød.

Søndag: Bøstrup Kirke

Klokken 14 på søndag er der familiegudstjeneste i Bøstrup Kirke. Arrangørerne opfordrer børn til at komme udklædt, for efterfølgende er der tøndeslagning og fastelavnsfest.

Søndag: Langelandshallen

Søndag fra klokken 13.30-17.30 er der også fastelavnsfest i Langelandshallen i Rudkøbing. Det er arrangeret af Rudkøbing Badminton, Rudkøbing Fodboldklud og Rudkøbing Håndboldklub, og koster 40 kroner i entré. Udover tøndeslagning vil bedste udklædning også blive kåret i tre aldersgrupper; de helt små, de mellemste og de store børn, fortæller arrangørerne.

Se kortet: Her kan langelænderne fejre fastelavn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce