Saml ind på Langeland, og få en gratis hjertestarter

Den 22. april inviterer Hjerteforeningen Langeland aktive borgere til at samle ind til fordel for hjertesagen. Grupper på 30 indsamlere kan endda få en gratis hjertestarter til opsætning efter eget valg. Arkivfoto

Saml ind på Langeland, og få en gratis hjertestarter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hjerteforeningen Langeland lokker med præmier til frivillige indsamlere søndag den 22. april.

Langeland: Søndag den 22. april bliver en vigtig hjertedag i Langeland Kommune.

Hjerteforeningen Langeland inviterer aktive borgere til at samle ind til fordel for hjertesagen denne dag. Større grupper på 30 indsamlere kan endda få en gratis hjertestarter til opsætning efter eget valg.

- Hjertestartere er med til at redde liv, så de gør en vigtig forskel for vores kommune, hvis for eksempel naboer i boligforeninger, virksomheder, foreninger eller medlemmer af sports- og spejderklubber samler en gruppe af indsamlere til den 22. april, opfordrer Hjerteforeningen i en pressemeddelelse.

Alle grupper, der går i alt 30 ruter, modtager både en gratis hjertestarter til opsætning efter eget valg og samler samtidig penge ind til livsvigtig forskning i hjerte-kar-sygdomme og støtte til ramte og pårørende.

Vind en bil

Alle indsamlere over 18 år deltager søndag den 22. april desuden i lodtrækningen om en bil af mærket Kia Rio til en værdi af 174.999 kroner. Lodtrækningen sker i tv-showet "Hjertegalla", der vises fra kl. 21.00 på TV2 Charlie og på TV2 Play. Indsamlingsshowet byder desuden på underholdning, interviews og reportager fra indsamlingsdagen og kåring af Årets hjerteredder.

I indsamlingsshowet kan man desuden samme aften se, hvor mange penge der blev samlet ind i løbet af dagen. Det er en nyskabelse, at en landsindsamling og et indsamlingsshow bliver afviklet samme dag.

Du kan melde dig som indsamler på hjerteforeningen.dk/landsindsamling. /EXP

Saml ind på Langeland, og få en gratis hjertestarter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce