Så skal der skaffes gaver

Bestyrelsen i Rudkøbing Handelsstandsforening er gået i gang med at skaffe butikker, der vil være med til at give gode tilbud til børn. Arkivfoto: John Freddy

Så skal der skaffes gaver

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Handelsstand udarbejder børnebillet og rabatkuponhæfte

Rudkøbing: Igen i år vil Rudkøbing Handelsstandsforening udarbejde en særlig børnebillet og et rabatkuponhæfte, og lige nu er bestyrelsen gået i gang med at skaffe butikker med.

Prisen for en børnebillet bliver 75 kroner for kunderne, som skal dække omkostninger og gerne give et lille overskud, som foreningen kan bruge på aktiviteter. Der vil blive printet 150 styk. Billetten vil blive solgt i perioden 19. marts til 31. marts og er gyldig i perioden mandag 26. marts til lørdag 31. marts. Der skal sponsoreres gaver fra de medvirkende butikker.

Der kommer et betydeligt større antal rabatkuponhæfter - 1500 styk. Kunder betaler 30 kr. pr. hæfte.Der vil blive printet 1.500 styk.

Kuponen vil blive solgt i perioden 14. april til 24. juni. Vinder af lodtrækning om gavekort offentliggøres i Øboen tirsdag den 26. juni samt på foreningens hjemmeside og Facebook.

Handelsstandsforeningen håber på, at der kommer ni spændende tilbud til både børnebilletten og rabatkuponen. /EXP

Så skal der skaffes gaver

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce