Så er den gal igen: Langelandsbroen skal renoveres

Igen skal Langelandsbroen renoveres. Det foregår fra april i år til udgangen af 2019. I perioder vil der være lysregulering på broen. Arkivfoto: Yilmaz Polat

Så er den gal igen: Langelandsbroen skal renoveres

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fra april i år til udgangen af 2019 vil der i perioder være lysregulering på broen på grund af beton-reparationer.

Langeland/Siø: I en periode har der været fri bane for alle slags trafikanter på både Langelandsbroen, Siøsundbroen og Svendborgsundbroen. Ingen broarbejder - som der ellers tidligere har været masser af.

Men nu er det snart slut med de frie baner på Langelandsbroen. Vejdirektoratet har oplyst Langeland Kommune om, at Langelandsbroen skal renoveres igen. Det kommer til at foregå i perioden april i år til udgangen af 2019, hvor næste etape af broen bliver repareret ved at etablere såkaldt katodisk beskyttelse på undersiden af brodækket. Samtidig vil der blive udført betonreparationer indvendigt i kassedrageren.

Arbejdet forventes udført fra ophængte stilladser på undersiden af brodækket, men der vil til tider også være reparationsarbejde indvendigt i kassedrageren.

Arbejdet vil være etapeopdelt, så der som udgangspunkt kun vil foregå arbejder på én side af buefaget ad gangen, altså henholdsvis Siø- eller Langelandssiden.

Under hele renoveringen vil det sydgående gang- og cykelareal hen over broen blive inddraget til byggeplads. Cyklister og fodgængere vil derfor blive henvist til modsatte side.

Ved arbejder indvendigt i kassedrageren vil der blive etableret lysregulering på broen for at sikre de fornødne redningsveje gennem mandhulsdæksler i det sydgående spor af kørebanen.

Hele rute 9 - altså broen og vejen til Spodsbjerg Færgehavn - er en statsvej. Det betyder, at det er staten, der vedligeholder både vejen og broen.

Så er den gal igen: Langelandsbroen skal renoveres

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce