43-årige Lise Müller overtager posten som næstformand for partiet SF efter Tonni Hansen, der har valgt at hellige sig kampen for borgmesterkæden på Langeland. Som uddannet sygeplejerske har sundhedsvæsenet en særlig plads hos den nye næstformand.

SF's formand Pia Olsen Dyhr har fået ny næstformand i form af 43-årige Lise Müller, der er uddannet sygeplejerske og fungerende regionsrådsmedlem i Region Hovedstaden.

Lise Müller, der er opvokset i Assens, afløser Tonni Hansen, der i lidt over tre år har fungeret som den ene af to næstformænd.

Det skriver TV2/Fyn.

Tonni Hansen har selv trukket sig fra topposten, så han nu kan lægge alle sine kræfter i kampen for at blive Langelands nye borgmester.

Lise Müller bor i dag i Gentofte med sin mand og deres to døtre. Hun kom sidste år i medierne, da hun offentligt udtrykte kritik af sin nu tidligere arbejdsgiver, hjemmeplejen på Frederiksberg. Efter et kritisk opslag på det sociale medie Facebook blev hun kaldt til samtale og sagen endte med, at hun valgte at sige sin stilling op.

Med Lise Müllers tilgang består formandskabet i SF nu af formand Pia Olsen Dyhr og de to næstformænd Signe Munk og Lise Müller.

Pia Olsen Dyhr glæder sig til at arbejde tættere sammen med Lise Müller.

- Jeg er glad for, at Lise har valgt at kaste sig endnu mere ind i kampen for at udvikle og profilere SF. Jeg kender hende som en dygtig politiker og en stærk stemme i velfærdsdebatten, siger Pia Olsen Dyhr i en pressemeddelelse.

  • Nyeng_Jonas_Ancher_(2015)_008

    Af:

    Når jeg er på arbejde, skriver jeg både langt og kort om menneskers meninger og liv og om magtmisbrug og udfordringerne i det samfund, vi alle er en del af. Når jeg ikke er på arbejde, lever jeg mit liv i Strib på Vestfyn med min kone og vores to børn. Hvis du har en historie, er du velkommen til at kontakte mig pr. mail eller telefon.