SF kører valgkanon i stilling på slot

Herskab og tjenestefolk gælder ikke, når greve Christian Ahlefeldt-Laurvig og SF’er Annette Vilhelmsen skyder sig ind på hinanden på Tranekær Slot.
Foto: Erik Jørgensen.

SF kører valgkanon i stilling på slot

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Greve Christian Ahlefeldt-Laurvig inviterer SF’s fynske folketingskandidat Annette Vilhelmsen til frokostmøde på Tranekær Slot

Tranekær: Tiderne skifter, og den grønne profil blev luftet ved to interessante arrangementer på Tranekær Slot i går. Begge gange var SF med til at gøde jorden.

I Riddersalen havde greve Christian Ahlefeldt-Laurvig dækket op til dialogmøde med SF’s fynske folketingskandidat Annette Vilhelmsen og hendes nestor, folketingsmedlem Anne Baastrup, der er valgt på Fyn.

På den måde blev der dømt rød/grøn symbiose, og SF benyttede således lejligheden til at køre kanonerne til folketingsvalget i stilling på Tranekær Slot.

- Landbruget er et rigtig godt sted at begynde, når det handler om at udnytte muligheder for at få skabt vækst på Langeland, siger Annette Vilhelmsen.

Hun provokerede Christian Ahlefeldt-Laurvig på debatmødet ”Der er håb for Langeland - men er der vilje?” tilbage i februar, da hun blandt andet sagde disse ord:

”Jeg vil udfordre landbruget. Jeg tror, der ligger ressourcer her, hvor vi kan gøre gylle til guld, og gennem forskning med statsstøtte gøre Langeland kendt for produktion af sunde føde­varer”.

- Annette Vilhelmsen sagde nogle gode ting, og så kom invitationen til yderligere dialog herfra, sagde greven.

- Vi er forbavsende enige om mange ting, siger greven.

- Ja, om de udfordringer, der er. Og derfor er det tid at spørge ind til hinanden, tilføjer Annette Vilhelmsen.

Grev Christian, stemmer du så på Annette Vilhelmsen?

- Skal jeg være ærlig: Det tvivler jeg på. Men politik er det muliges kunst, og det er fantastisk med denne dialog.

SF kører valgkanon i stilling på slot

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce