Rasmus Klump og pandekagerne


Rasmus Klump og pandekagerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Velbesøgt pandekagedag i Bagenkophallen. Dagen startede med træstumer, der blev til skibe og lerklumper, der blev til familien Klump.

Og så kom de endelig - fadene med stabelvis af pandekager. Og Bagenkophallens børn, der ellers havde brugt stemmebåndene lige så meget som den øvrige krop i Jump'n Move-faciliteterne eller som fantasien og håndværkerevnerne i Art2Change's workshops med skibsbygning og lerfigurer, blev pludselig stumme og meget, meget høflige.

Forbavsende høflige og stille, lod Nina Figen Kromann forstå, efter at hun med sprechstallmeister-stemme først havde lanceret indtoget af Rasmus Klump, Klumps mor Mary Klump, Pingo, Pilskaden, den garvede sømand Hr Skæg og Gøjen, som helst ville være ved sin egen mor... og siden på klokkeslæt annoncerede pandekagespisningen. Præcis klokken 14 kunne deltagerne gå til fadene!

Efter de første minutters velopdragne venten opstod der dog den almindelige uorden, som kendetegner, at børn føler sig veltilpasse.

Det enkle skibsprojekt

Bagenkophallen, som i weekenden lægger hus til de sidste Jump'n Move-dage i denne skoleferie, havde om formiddagen besøg af Art2Change.

- Sjovt at et så simpelt koncept i den grad fanger børns interesse, funderede en mor over skibsbygningen, der i al sin enkelhed består af en sæk træstumper, værktøj, søm og garn.

Ikke bare børns skaberevne pirres. Også forældre og bedsteforældre gik enthusiastiske i gang med at konstruere skibe.

- Mit skib skal ligne bedstefars, afgjorde Fie og tilføjede med barnets rationalitet: - Når jeg bliver voksen og bedstefar dør, så skal jeg have hans skib. og hans penge. Mest pengene!

Så kan bedstefar og de øvrige arvinger få den at tygge på!

Rasmus Klump og pandekagerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce