Politiske forventninger til Landsbyklyngen Langeland

Langelands kommende borgmester, Tonni Hansen, ser positivt på Landsbyklyngen Langeland. Foto: Katrine Becher Damkjær

Politiske forventninger til Landsbyklyngen Langeland

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Langeland Kommune har støttet med 75.000 kroner til etableringen af Landsbyklyngen Langeland. Men hvad er politikernes forventninger?

Klyngen er endnu så ny, at det er svært for politikerne at sætte ord på, hvordan de vil bakke projektet op, men forventninger har de masser af.

Lisa Pihl Jensen (S) har meldt sig som borger til projektet i en gruppe, der arbejder med en handicaphøjskole. Som medlem af kommunalbestyrelsen håber hun, at der kommer et færdigt projekt ud af klyngen, som borgerne har lyst til at tage del i, og som kan løfte Langeland.

- Hvis jeg tager politiker-kasketten på, så forventer jeg, at der kommer nogle borgerprojekter ud af det, og at landsbyklyngen hjælper med fondsansøgninger, siger hun.

Tonni Hansen (SF), Langelands kommende borgmester, ser også positivt på Landsbyklyngen Langeland og havde egentlig regnet med, at han ville følge med i en arbejdsgruppe eller to, men med det nye job i sigte, må han følge med på sidelinjen. Han forestiller sig, at kommunalbestyrelsen kan få noget at arbejde videre med i form af projekter og idéer.

- Lige nu er jeg bare superglad for, at langelænderne bruger det til at engagere sig. Det er jo godt og sundt, at man skaber noget for sin ø. Så jeg håber, at det skaber aktiviteter, arbejdspladser og sociale fællesskaber, siger han.

Også Jan Ole Jacobsen (V) synes godt om projektet, men han mener, det er borgernes projekt.

- Jeg mener ikke, at jeg som politiker skal gå ind i nogle grupper og være med der. Men på sigt kan politikere være med til at fremme projekter, hvis noget for eksempel skal støttes økonomisk, siger han.

Politiske forventninger til Landsbyklyngen Langeland

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce