Køb og salg af havens planter, når Medicinhaverne inviterer til plantemarked den 28. maj. Alle med grønne fingre kan deltage ganske gratis.

Tranekær: Foråret er de grønne fingres tid, og nu er der mulighed for at sælge nogle af de grønne vækster, som fylder for meget i haven.

Medicinhaverne i Tranekær byder sig til med det årlige plantemarked søndag den 28. maj fra klokken 11 til 14. Alle kan medbringe egne planter, hvad enten det er medicinske planter, stauder, sommerblomster eller køkkenurter. Det er gratis at deltage, dog skal folk selv medbringe bord og stol.

Er man interesseret i at få en plantebod, er der tilmelding til Kirsten Jørgensen på kirsten62@sydfynsmail.dk senest torsdag den 25. maj.

 

Strøm betyder frisk kaffe

I Medicinhaverne er det fjerde haveanlæg, haven for nervesystem og bevægeapparat, tæt på færdigt. Der er lagt strøm ind i laden og i haverne - derfor kan de frivillige i Medicinhaverne for første gang sælge gæsterne til plantemarkedet en kop kaffe. 

Dagen efter plantemarkedet etableres et vandløb fra haven for nervesystemet og bevægeapparatet til haven for urin- og kønsveje. Det er her, der skal bruges strøm.

Under søndagens plantemarked er der i øvrigt gratis adgang til Medicinhaverne. (EXP)