Langeland: Vandrestier på Langeland og Strynø er i fokus, når der inviteres til møde om nuværende og fremtidige stier på øerne. Mødet finder sted i Borgerhuset i Rudkøbing, onsdag den 18. april fra klokken 19.00-21.00. Gratis adgang.

Formålet med mødet er at udbrede kendskabet til gode vandreoplevelser ad kendte og måske kommende stier - til glæde for både for langelændere, strynboer og turister, skriver arrangørerne i en pressemeddelelse.

Fem oplægsholdere vil fortælle om de nuværende stier. Susanne Fakkemohs Nielsen om Snødestien, Henriette Drud Jensen og Karina Jensen om Banen ved Lindelse, Kjeld Hansen om Spor i Landskabet på Strynø, Jette Purup og Jesper Ansbæk beretter om deres tur Langeland rundt langs kysten, mens Dan Kristiansen sætter ord på de digitale muligheder for at finde og formidle vandrestier.

Bagefter er der lagt op til, at man i mindre grupper snakker om, hvor man kan vandre i dag, og hvor man ønsker sig nye vandrestier, og så bliver de tegnet ind på et kort.

Mødet er arrangeret af stigruppen under "Vi samler enderne" - Landsbyklyngen Langeland og Strynø, og alle er velkomne./EXP