Dansk Supermarked tager et nyt skridt i kampen om pakkeforsendelser ved nu at tilbyde kunderne også at kunne sende pakker fra koncernens butikker heriblandt Netto i Rudkøbing.

Rudkøbing: I en årrække har kunder i Dansk Supermarkeds butikker landet over kunnet afhente pakker, men nu går pakkestrømmen også den anden vej.

Fra den 1. februar er det nemlig også muligt at booke en boks og sende sine pakker fra en af koncernens 365 butikker.

Det gælder også Netto i Rudkøbing, og det er et marked, der forventes at vokse, forklarer kommunikationskonsulent, Kasper Reggelsen, Dansk Supermarked.

- Vi målretter os private, men bygger også ud løbende, så folk, der eventuelt har en webshop, men ikke det store logistiske set-up, kan sende fra vores butikker, siger han.

Forsendelserne vil afhængigt af, om man vælger pakker i størrelse small, medium eller large beløbe sig til 40, 45 eller 75 kroner for prismæssigt at imødekomme et marked, som ifølge Kasper Reggelsen vokser.

- Vi kan se, at markedet med cirkulær økonomi vækster, og at flere og flere køber brugt på nettet. Derfor er det vigtigt, at prisen er lav, hvis varen ikke er særlig dyr. Ellers vil det ikke give meget mening for folk at handle på den måde, siger Kasper Reggelsen.

En pakkeforsendelse kan bestilles på nettet, hvor man får en kode til en boks i den butik, man har valgt at sende fra.

Ifølge Dansk Supermarked er pakkerne fremme ved modtageren inden for en til tre hverdage.

  • Af:

    Journalist på Fyns Amts Avis på Langeland og Ærø. jeg er født og opvokset i Svendborg og har som tidligere dekoratør og fængselsbetjent boet rundt om i landet gennem de sidste 20 år. Jeg er uddannet journalist fra Center for Journalistik, SDU, i 2014. Og jeg skriver bredt om lokale forhold på de to øer.