Ny højskole lægger ud med fire kurser

Kristine Karlshøj vil selv lede et af kurserne, nemlig "Byg din business". Det foregår på Sukkerfabrikken i pinsen.

Ny højskole lægger ud med fire kurser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Foreningen bag Langelands Højskole vil gerne have folk i tale. Der er generalforsamling torsdag den 22. marts.

Langeland: I første omgang er det uden noget fast tilhørssted, uden nogen bygning. Men en højskole bliver det. Med en flok langelændere som initiativtagere og et tilskud fra Erhvervsministeriet i ryggen bliver der igen højskole på Langeland.

- For at komme i gang har vi besluttet at starte med fire kurser, som vi placerer forskellige steder på Langeland. Så må vi se, hvad det efterhånden bliver til. Det skulle gerne udvikle sig, og vi vil meget gerne have flere med, siger Kristine Karlshøj, en af initiativtagerne.

Foreningen bag højskoleprojektet holder generalforsamling torsdag den 22. marts kl. 19.00 på Langelands Efterskole, og den er åben for alle interesserede.

- Både her og bagefter vil vi gerne have folk i tale. Vi vil meget gerne høre, hvad folk gerne vil have af kurser, fortsætter Kristine Karlshøj.

Den kommunikation kan også foregå via hjemmesiden www.langelandshoejskole.dk

- Hjemmesiden bliver vores platform til at fortælle om kurser, men også til dialog med interesserede, tilføjer Kristine Karlshøj.

Hjemmesiden bliver vores platform til at fortælle om kurser, men også til dialog med interesserede.
Citat: Kristine Karlshøj

De fire kurser

Indtil videre har Langelands Højskole fire kurser på programmet.

Det første hedder "Byg din business". På det kan man ganske enkelt lære, hvordan man etablerer sin egen virksomhed, med Kristine Karlshøj som kursusleder. Kurset foregår i pinsen den 19.-21. maj på Sukkerfabrikken i Tranekær.

Også i pinsen, men kun den 19. og 20. maj, arrangerer højskolen "Tang - og den spiselige strand". På kurset får deltagerne viden om høst, forarbejdning og madlavning med tang. Underviser er Jens Helt Jessen, Tangsnedkeren. Indkvarteringen foregår på Langelands Efterskole.

Det gør det næste kursus også. Kurset hedder "Fremtidsdrømme". Det er specielt beregnet for folk, der drømmer om at flytte ud af byen og bosætte sig på landet. Det foregår den 24.-26. august.

Det sidste af de foreløbigt fire planlagte kurser er "Stedet og litteraturen: At genfinde sig selv". Underviserne bliver Marianne Volf Andersen og Helle Munkholm Davidsen og stedet Langelands Efterskole. Datoerne er endnu ikke fastsat.

Ny højskole lægger ud med fire kurser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce