Skovsgaard indleder sæsonen med brask og bram

Henntved: Palmesøndag, 25. marts, slår Skovsgaard Gods dørene op for sæsonen. På åbningsdagen inviterer Danmarks Naturfredningsforening (DN) på Skovsgaard på "syvkål og påskesjov" med gamle lege og påsketraditioner ved udekøkkenet. Her vil kl. 13-16 blive lavet 7-kål, bagt pandekager, leget påskelege og selvfølgelig farvet æg.

Skovsgaards hovedbygning, tyendemuseum, hestevognsmuseum og traktorudstilling vil være åbne fra palmesøndag og hver dag kl. 10-17 indtil langt ud på efteråret.

Skærtorsdag 29. marts åbnes for årets første kunstudstilling i Skovsgaards hovedbygning. Grafiker og naturfotograf Hans-Henrik Wienberg udstiller natur- og fuglefotografier, som er resultatet af hundredvis af tålmodige timer i Danmarks natur. Kl. 13.30 holdes reception i forbindelse med åbning af udstillingen, der kan ses frem til 13. maj.

Skovsgaard Café og Gårdbutik - tidligere Skovsgaard Madmarked - er ligeledes åben. Skovsgaards egen produktion af øl, lammekød og oksekød vil være til salg i gårdbutikken. Torsdag 29. marts kl. 15 holdes velkomstreception for caféens nye køkkenchef, Annitta Jensen. Ved samme lejlighed er der ølsmagning. Også årets første torsdagsbuffet er på plakaten.

Fra palmesøndag og resten af påskeugen vil Kys Frøen ved Skovsgaard naturformidling være bemandet kl. 12-16, hvor der vil være hjælp og vejledning til aktiviteterne i naturværkstedet. Naturformidlingens geder har fået to kid, og der er også nye lam i stalden.

Entré voksne 60 kr. Medlemmer af DN og børn gratis. /EXP

Mere om emnet

Se alle
Trafikuheld bag forfatterskab

Trafikuheld bag forfatterskab

Fra jord til bord: Ny køkkenchef sætter Skovsgaards egne grøntsager i centrum

Fra jord til bord: Ny køkkenchef sætter Skovsgaards egne grøntsager i centrum

Økologisk landmand troede på det: Skovsgaard har sin første store aftale i hus

Økologisk landmand troede på det: Skovsgaard har sin første store aftale i hus