Naturmotiver og lidt at skylle med

Mille Puk Grube maler og laver skulpturer. Hun er autodidakt. Arkivfoto: Katrine Becher Damkjær

Naturmotiver og lidt at skylle med

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Igen i år slår ølbutik dørene op til privaten for kunst

Rudkøbing: I 14 år har Øl Handleriet i Vesterby åbnet privaten for kunstudstilling i forbindelse med Kunstnernes Åbne Døre på Langeland. Hvert år med minimum to kunstnere, der har forvandlet stuerne i Øl Handleriet med maleri, akvarel, tegning, grafik samt med skulpturer. I år er det to generationer, en kvinde og en mand - han 70, hun først i 20'erne - der mødes om naturen som inspirationen, skriver Øl Handleriet i en pressemeddelelse.

Fra Svendborg kommer Jens Uffe Rasmussen med sine naturoplevelser i disciplineret abstraktion, og fra Rudkøbing unge Mille Puk Grube, der også tager udgangspunkt i naturen, nærmere bestemt i dyrene.

Men mens Jens Uffe Rasmussens bruger naturens farver og opløser landskabets i enten vertikale eller horisontale elementer i sine oliemalerier, akvareller eller grafiske tryk, er Mille Puk Grube naturalistisk i sit formsprog, men fantasifuld i farvesætningen af sine keramiske dyreobjekter, der både bliver pink og grønne, med striber og prikker.

Øl & Kunst er Øl Handleriets bud på en smagfuld kunstoplevelse i det store opbud af åbne døre på hele Langeland. Traditionen tro danner de private stuer ikke alene gallerirammen om billeder og skulptur, men også om en ølbistro, hvor gæsterne henter øl til høkerpriser i Øl Handleriet, men kan nyde drikken ved borde.

Øl Handleriet hitter man på Vesterby Stræde 4, Rudkøbing, og kunsten er tilgængelig for publikum lørdag 31. marts og søndag 1. april kl. 10-17, fri entré. /EXP

Naturmotiver og lidt at skylle med

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce