Næsten 200.000 til SUP-sæt

Øhavet Smakkecenter har fået næsten 200.000 kroner fa Nordeafonden til indkøb af Stand Up Paddle-sæt. Her er det ledern af centeret Ulrik Pihl,der selv forsøger sig på SUP. Arkivfoto: Kenneth Skipper

Næsten 200.000 til SUP-sæt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nordea-fonden har uddelt 188.400 kr til et Stand Up Paddling-klassesæt til Øhavets Smakke- og Naturcenter på Strynø - det får såvel elever som lejrskoler og turister glæde af

De er ikke helt billige, de nye populære Stand Up Paddling brætter - i daglig tale kaldet SUP. Men nu er Nordea-fonden kommet Magleby Efterskole og Øhavets Smakke og Naturcenter til undsætning ved en uddeling på 188.400 kroner, så skolen kan købe et klassesæt på 18 stk, til 16 til elever og to instruktører.

Det er lederen af Øhavets Smakkecenter Ulrik Pihl, der har søgt om på pengene.

- Det er er dejligt, at det nu kan lade sig gøre, at både vore egne elever, men også de, der kommer på lejrskole og turister kan komme ud og prøve et SUP-bræt, siger han.

- Det er rigtigt godt for balance og muskler, at stå på et SUP bræt, derudover lærer man at blive fortrolig med at være i vand, når man skal lære at stå på brættet.

- Det er også tydeligt, at børn og unge lærer betydeligt bedre på det boglige plan, når de har fået brugt kroppen, siger Ulrik Pihl, der regner med at indkøbe de nye SUP-sæt, når forårssæsonen varmer vandet lidt op.

Pengene kommer fra et netop uddelt pulje til at styrke aktiviteter langs kysterne. Nordea-fonden uddeler i alt 50 millioner kroner ad to omgange udvalgt blandt i alt 308 ansøgninger.

I første runde har fonden blandt 101 indsendte ansøgninger uddelt 25,5 mio. kroner til 50 projekter.

I november offentliggøres støttemodtagere fra anden og sidste uddelingsrunde, her skal vælges mellem 207 ansøgninger. Ansøgningsfristen er udløbet.

Næsten 200.000 til SUP-sæt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce