Musikefterskolen i Humble: Der er ro på

Jonas Hald vil gerne signalere, at der er ro på musikefterskolen. Her med Mette Hansen. Foto: Martin Ramsgaard.

Musikefterskolen i Humble: Der er ro på

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jonas Hald og Mette Hansen har som konstituerede forstander og viceforstander bragt Humble Musikefterskole så gnidningsfrit som muligt igennem en forstanderfyring kort efter skolestart.

Humble: Jonas Hald har siden starten af september stået i spidsen for Musikefterskolen i Humble, som konstitueret forstander sammen med Mette Hansen som sin konstituerede viceforstander.

De to blev forfremmet, da skolens tidligere forstander, Henrik Hartvig, "opsagt efter gensidig aftale" og forlod efterskolen efter knap halvandet år. Jonas Hold var viceforstander. Hverken den konstituerede forstander eller bestyrelsen vil fortælle om årsagen til bruddet.

- Det er en gensidig aftale mellem Henrik og bestyrelsen om, at vi ikke kommenterer, hvad der er sket, siger Jonas Hald.

Eleverne har fået samme besked, og ifølge de to forstandere har det ikke været noget, der har forstyrret dagligdagen på skolen. Kun to forældre har ringet for at høre, hvad der foregik.

- Vi vil meget gerne fortælle, at der er ro på, og det hele kører videre, som det hele tiden har gjort, siger Jonas Hald.

Overordnet plan kører videre

Planerne for, hvordan efterskolen skal udvikle sig og køre videre, er uforandrede. Efter at have leget med forskellige ideer, som for eksempel e-sport, koncentrerer skolen sig om rødderne, nemlig musikken.

- Det er musikken, der binder os sammen, og det er det, vi skal satse på, siger Jonas Hald.

- Vi har fundet ud af, at det vi laver, det fungerer, så det holder vi fast i, supplerer Mette Hansen.

De taler begge om, at det handler om at skabe det, de kalder "Humble-ånden", hvor eleverne i trygge rammer kan være fælles om musikken uanset, hvilket niveau de er på.

Musikefterskolen har dog også, ligesom de fleste andre efterskoler, ryggen mod muren i forhold til at tiltrække flere elever.

Skolen havde 50 tilmeldinger til indeværende skoleår, da der i løbet af sommerferien pludselig kom 20 ekstra til, da Den Rytmiske Efterskole i Båring lukkede.

Derfor er en af opgaverne for skolens ledelse stadig at reklamere for skolen og tiltrække flere elever.

- Vi er blevet lidt skarpere på at fortælle, hvad vi kan. Produktet er godt, siger Mette Hansen.

Både Jonas Hald og Mette Hansen understreger, at de er konstituerede. Humble Musikefterskole går nu i gang med at finde en ny forstander.

Musikefterskolen i Humble: Der er ro på

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce