Misbrugt på datingtjenester: Lokal folketingskandidats foto og navn på falsk profil

Et af de billeder fra Bjørn Brandenborgs Facebookprofil, som er blevet misbrugt på datingtjenester. Privatfoto.

Misbrugt på datingtjenester: Lokal folketingskandidats foto og navn på falsk profil

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Folketingskandidaten Bjørn Brandenborg (S) fra Rudkøbing er ærgerlig over, at der tilsyneladende er nogen, der har udgivet sig for at være ham på forskellige datingtjenester.

Sydfyn: Den unge og lokale folketingskandidat Bjørn Brandenborg fra Socialdemokratiet undrer sig over, at der tilsyneladende er nogen, der udgiver sig for at være ham på forskellige datingtjenester med navn og billeder.

Det oplyser han selv via Facebook tirsdag eftermiddag.

Brandenborg beskriver, at han for et par uger siden blev kontaktet en ung mand, der havde set en profil med Bjørn Brandenborgs navn og foto på datingappen Boyfriend. Manden var interesseret i at invitere Brandenborg ud.

Men folketingskandidaten afslog, at han var homoseksuel og i det hele taget har haft en profil på den pågældende tjeneste.

Først for et par dage siden gik det op for Brandenborg, at der mere på spil, da en kollega havde set ham på datingappen Tinder.

- Jeg har været på Tinder en kort overgang for lang tid siden, men det er ikke noget, jeg har brugt overhovedet, så det ville være meget mærkeligt, hvis det var mig, lyder det fra Bjørn Brandenborg.

- Det giver uro i maven

Folketingskandidaten har anmeldt begge profiler til de respektive datingtjenester.

- Det er meget ubehageligt. Både som privatperson og når man er opstillet som kandidat til Folketinget. Jeg ved ikke, om nogen bruger det til at miskreditere mig, men de kan skrive til folk derinde, og det giver mig da uro i maven, konstaterer han.

Er det prisen for at være en offentlig person, som du er blevet, efter du er opstillet til Folketinget?

- Det kan godt være. Man kan sagtens forestille sig, nogen synes, det er sjovt at bruge min person. Men det er selvfølgelig også problematisk, hvis det er prisen, man skal betale. Det her er et eksempel på, at man hurtigt kan skræmme folk væk igen, siger Bjørn Brandenborg.

Han oplyser, at der er brugt billeder fra Facebook og oplysninger om hans person og politiske virke på de forskellige datingprofiler. Episoderne er ikke meldt til politiet.

Misbrugt på datingtjenester: Lokal folketingskandidats foto og navn på falsk profil

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce