Mere plads til kørsel med segway

Kommunalbestyrelsen har vedtaget et forslag om at give Segway Langeland lov til at udvide sin aktivitet. Arkivfoto: Roland Petersen

Mere plads til kørsel med segway

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Et forslag om tillæg til en kommuneplan samt en ny lokalplan vedrørende Sønderskov 2 i Tranekær gik glat igennem under behandling i kommunalbestyrelsen mandag. Det vil give mere plads til Segway Langeland.

Tranekær: Forud for et punkt på dagsordenen for kommunalbestyrelsesmøde i mandags om udvidelse af Segway Langelands arealer i Tranekær har der været gennemført en miljøvurdering, ligesom et forslag om at tilpasse lokalplan 128 for området har været sendt i offentlig høring.

Og det var nærmest en formsag at godkende dels et tillæg til den eksisterende kommuneplan samt et forslag til den eksisterende lokalplan for området.

Formand for Teknik-, Trafik- og Miljøudvalget, Bo C. Nissen, stod i byrådssalen for sagsfremstilling, som var kortfattet.

- Man vil inddrage nogle marker til Segway, og det er en god idé. Mere har jeg ikke at sige til det, og hvis det bliver et ja, vil det være dumt at sige nej til lokalplan 128, der hænger sammen med det, sagde han.

Glæde over udvidelse

Derefter udtrykte udvalgets næstformand, Nynne Printz (SF) glæde over forslaget og meningen med det.

- Segway er en god aktivitet for lokale og turister. Det findes ikke mange steder, og der er ingen miljømæssig belastning ved det, sagde hun.

Derefter kunne borgmester Tonni Hansen (SF) slå fast, at forslagene var godkendt, og der er i fremtiden vil være mere plads til kørsel på Segway i Tranekær.

Mere plads til kørsel med segway

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce