"Rotten Ruth med special effekt" er på spil tre dage i efterårsferien. Det er for børn i selskab med voksne.

Rudkøbing: Kom og mød Rotten Ruth. Hun tager rundt i Rudkøbing og fortæller historier om, hvad der skete i byen i gamle dage. Der er nemlig noget, hun ved rigtig meget om, for hun har boet der, siden hun gik i land fra et fragtskib i Rudkøbing Havn for over 100 år siden.

Historien bliver levende i efterårsferien, når et hold af Langelands amatørskuespillere/kustoder, sætter gang i fortællingerne om Rotten Ruth. Det sker mandag 16. oktober klokken 11 med start på Torvet 5, Rudkøbing. Onsdag 18. oktober klokken 14 og fredag 20. oktober klokken 11.

 

Det er uuuhyggeligt

Vinden blæser, tiden flyver og luften flænges af forfærdelige skrig, når børn er i selskab med Rotten Ruth. Den tager deltagerne med på et smut igennem Rudkøbings spændende og til tider lidt uhyggelige steder.  Det er nødvendig at have en voksen med, og måske én til at holde i hånd.

- Hvis spøgelse, heks, bøddel, pulveriseret mumie, krebseøjne, gemte gravsten, streng tysklærer, bager og bagerjomfru, kan lokke dig - så får du én på opleveren, garanterer gruppen bag Rotten Ruth.

Rotten Ruth kigger ind i gården bag et af Ramsherreds gamle huse, som før var en velbesøgt smugkro. Rotten Ruth snor sig ned gennem byen til gården bag byhuset ved siden af Gertrud Skomagers Plads. Her lugter af bål - en gammel kone står i porten og tage imod. Er hun en heks, eller hvad har hun dog gjort.?

En tur med Rotten Ruth er gratis. Dog er det nødvendigt med tilmelding senest dagen før til Langelands bibliotek på langelandbibliotek.dk. Der er begrænset antal pladser. /EXP