Madsamling arbejder på løsning

Julie Ravn Hansen (t.v.) og Rikke Vædele arbejder på at redde projektet. Privatfoto.

Madsamling arbejder på løsning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Folkene bag Madsamling på Langeland arbejder på højtryk for at finde en løsning, hvor ideen med forbrugerne køber direkte fra lokale producenter føres videre.

Rudkøbing: Med 250 medlemmer startede den såkaldte Madsamling på Langeland eller med et brag. På kort tid var ideen, at man på nettet kunne bestille varer fra lokale fødevareproducenter og hente dem en gang om ugen, slået an.

Men så blev det meddelt fra de franske hovedkontor i det internationale netværk, at den danske afdeling lukker den 19. oktober Den danske afdeling løber ikke rundt økonomisk.

- Det er simpelthen brandærgeligt, og jeg laver simpelthen ikke andet lige nu, end at prøve at finde en løsning, siger Julie Ravn Hansen, der sammen Rikke Vædele var med til at starte den langelandske udgave af madsamlingen.

Den 26. september kunne medlemmer første gang hente deres varer i Langelandshallen - og mindre end en måned senere, er det altså slut.

- Der er ingen tvivl om, at konceptet er godt både for forbrugerne og producenterne, så vi vil gerne køre videre på en eller anden måde, siger Jule Ravn Hansen.

Hun prøver nu at finde af afløser for det franske koncept sammen med de øvrige værter for Madsamlingerne på Fyn. Især sammen med Svendborg, der har mange af de samme producenter. Hun håber, at de har en løsning klar, inden det holder den sidste samling i Langelandshallen den 17. oktober.

Madsamling arbejder på løsning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce