Mål: Det bedste børneliv

Vil du være med til at gøre Langeland til det bedste sted at være barn? Så kom til visionsmøde den 22. februar kl. 19-22 i Simmerbølle Børnehave.

Mål: Det bedste børneliv

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Alle interesserede skal komme med bud

Simmerbølle: Med det erklærede og ambitiøse mål at gøre Langeland til det bedste sted at være barn indbydes der 22. februar kl. 19-22 til et visionsmøde i Simmerbølle Børnehave.

Her lover arrangørerne en energifyldt, spændende og vigtig aften, hvor man samler alle interesserede i det gode børneliv i Langeland Kommune. Alle er velkomne.Deltagerne skal arbejde videre med den vision, der i samarbejde mellem forældre, pædagoger og politikere i efteråret blev udviklet på det første visionslaboratorium.

Modellen for aftenen er simpel: Alle deltager som borgere fremfor i rollerne som politikere, forældre eller pædagoger. Laboratoriet assisteres af Fandenivoldsk Forandring.

Visionslaboratorium-formatet er udviklet i forbindelse med udviklingsprojektet "En fælles drøm - en fælles stemme", som er et demokratisk udviklingsprojekt i fem fynske kommuner med det formål at engagere pædagoger og forældre og politikere til at udvikle en faglig, professionel og visionær stemme på børnenes vegne. /EXP,

Mål: Det bedste børneliv

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce