Lokaldebat: Staklen Arno Kruse
Af: Knud Gether, kandidat for Venstre, Strandløkken 1B, Rudkøbing

Svar på læserbrev af den 13. maj 2017. Arno Kruse (AK) har aldrig været et problem for Venstre og bliver det heller aldrig. I mine øjne er AK kun et problem for sig selv og for S. Et stort problem endda. Personligt er du heller intet problem, tværtimod er jeg bekymret for dig, og i al venskabelighed vil jeg give dig et råd om at søge noget professionel hjælp.

Igen konspirerer AK på bedste Donald Trump-manér med den skjulte dagsorden at lave et halvhjertet forsøg på at skabe splid i Venstre.

Bjarne Nielsen og Venstres ledelse har selv forklaret offentligheden, hvorfor han trækker sig som spidskandidat til næste valg, og den forklaring burde du respektere i stedet for at digte nye historier. Du skriver direkte, hvad DU mener, at JEG mener, og allerede der "hopper kæden af for dig", for jeg skal da lige love for, du tager fejl.

Hvad gjorde S for at håndtere asylområdet? Ikke noget specielt. Det var sandelig hele kommunalbestyrelsens ansvar, så lad være med at rende fra ansvaret. Ulrik Kølle har jo så glimrende fortalt grunden til bruddet med S - samarbejdsproblemer m.m.

Svømmehalsprojektet er en lang proces, og det er absolut ingen fiasko. Svømmehalsforeningen arbejder på bedste vis, men det siger sig selv, at det økonomiske fundament skal være i orden, inden man går i gang med så stort et projekt.                                                                                                                                                    

3-kants-sejlads var til din orientering et forslag, som endnu ikke er afklaret. Uanset om et projekt bliver til noget eller ej, så tør jeg godt være visionær og afprøve muligheder i modsætning til dig. Det er faktisk min pligt som politiker.

Hvad har S bidraget med? INGENTING. Hvad har du selv bedraget med? INGENTING. Du bestiller intet andet end at konspirere dagen lang. Hvor er det sørgeligt - få dig dog et liv, AK.