Lokaldebat: Luk op for naturen og busserne


Lokaldebat: Luk op for naturen og busserne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Peter Pahnzen, Rolighedsvej 11, Rudkøbing
Billede
Langeland. 

Læserbrev: Jeg vil gerne støtte op om nedrivningen af Østergade 46 og 48 i Rudkøbing, idet jeg ser et stort perspektiv i at få dem fjernet.

Jeg mener, at en plads og et torv vil pynte og gavne byen i dette område.

Vi vil få den smukke natur tættere på byen.

Ved samme lejlighed bør kommunen sørge for, at der bliver lavet et busstoppested/busterminal i det omtalte område nær apoteket, således at folk, der kommer med bussen ind til byen, kan komme helt ind til centrum for at handle.

Der er meget langt at gå fra "Abilds Plads" på Ringvejen og retur, ikke mindst for ældre mennesker.

Netop dét, at busserne ikke kører ind til centrum af Rudkøbing bevirker at folk, der kun har bussen som transportmiddel, ofte vælger at køre med til Sundhøj i Vindeby, hvor Rema 1000 ligger lige ved busstoppestedet.

Det er jo tudetosset, at langelandske borgere skal handle uden for øen, fordi det ikke er muligt for dem at komme ind til centrum med offentlig transport.

Der er stadig et jordstykke bag ved "Ølkassen", som kan inddrages i dette projekt.

Derudover mener jeg, at denne sag bør give anledning til drøftelser om hvad vi vil med byens gamle Torv, som pt. ikke er et sted hvor så mange længere kommer.

Ud over et Turistkontor (som i øvrigt burde ligge et helt andet og mere turistvenligt sted), et værtshus og nogle få handlende er der ikke rigtig noget deroppe mere.

Kan vi bruge torvet på en anden måde?

Ved samme lejlighed bør kommunen sørge for, at der bliver lavet et busstoppested/busterminal i det omtalte område nær apoteket, således at folk der kommer med bussen ind til byen, kan komme helt ind til centrum for at handle.
Peter Pahnzen

Lokaldebat: Luk op for naturen og busserne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce