Lindelse får asylansøgere igen

Foto: Laust Jordal

Lindelse får asylansøgere igen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den nye flygtningestrøm medfører, at der med al sandsynlighed vil flytte over 50 uledsagede børn og unge til asylcentret i Lindelse

Tullebølle: Asylcentret i Lindelse har stået tomt, siden de uledsagede børn for cirka et halvt år siden flyttede til asylcentret i Tullebølle.

Men den nye flygtningestrøm, der er kommet til Danmark, medfører, at Udlændingestyrelsen har meddelt Asylcenter Holmegaard, at det godt kan forberede sig på, at der vil blive fyldt op ude i Lindelse igen.

Det fortæller centerleder for Asylcenter Holmegaard, Ulrik Pihl, til Fyns Amts Avis.

I alt er der plads til 54 asylansøgere i Lindelse, og Udlændingestyrelsen har meddelt, at der igen vil blive tale om uledsagede børn og unge.

- Vi har fået en meddelelse om, at vi skal stå klar til et relativt hurtigt rykind, siger Ulrik Pihl, og uddyber med, at det sandsynligvis vil komme til at ske i løbet af en til to uger.

- Og som det ser ud nu, så er vi klar, hvis det skulle ske allerede fra i morgen. Vi har en række medarbejdere, vi kan trække på i den forbindelse, siger Ulrik Pihl, der dog har fået at vide med stor sikkerhed, at der ikke vil flytte nogen ind i løbet af weekenden.

På mandag kommer der ni uledsagede børn til centret i Tullebølle, så det samlede antal asylansøgere i byen vil blive 84.

I alt er der plads til 104 i Tullebølle, og Ulrik Pihl afviser ikke, at den nuværende situation med mange flygtninge vil medføre, at der vil blive fyldt helt op der.

Lindelse får asylansøgere igen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce