Hele otte nye folk er med på holdet, der skal levere underholdning i Ørstedspavillonen til årets udgave af Langelandsrevyen

Rudkøbing: Der kommer til at være en del nye ansigter både på og bagved scenen, når årets Langelandsrevy "Det er ik' som det plejer" har premiere onsdag den 13. april.

Og på flere punkter bliver det ikke, som det plejer. Der er nye til at sy kostumerne, forfattergruppen har fået flere tilgange, nye scenekræfter er kommet til og så vil der også være nye ansigter på scenen i form af Benny Faurholt og Pernille Aakerlund.

-Vi har en stor glæde ved at lave revy og det at underholde andre. Og så er det sjovt at være med på holdet, fortæller de to i en pause fra øvelserne.

En stor arv at løfte

De to debutanter skal tage over for Kenneth Mathiasen og Susanne Bruun, som begge har været med i Langelandsrevyen mange gange. Og det skaber et lille pres, fortæller Pernille Aakerlund.

- Det er lidt en arv at løfte. Langelandsrevyen er legendarisk og har altid haft fantastiske personer med, siger hun og suppleres af Benny Faurholt.

- Det er meget rart, at der er en anden ny. Vi bruger hinanden til at læne os op af, fortæller manden, som må kunne et eller andet, siden han gik videre fra den første audition.

- Jeg havde længe gået og ønsket at være med. Så blev jeg spurgt, men da jeg skulle til prøve, kom jeg for sent. Formand for revyforeningen, Stina Arildslund, har tidligere været fast inventar på skuespillerlisten men i år er hun på barsel. Ifølge hende er der flere årsager til, at der er kommet mange nye med i år.

- Det er folk der brænder for at få folk til at grine. De synes også, det er sjovt at skabe noget sammen - og der er en fed stemning på holdet. Det hører vi også fra publikum, at de kan mærke.

- Det er virkelig fedt at være på scenen, og man bliver helt høj af det efter en forestilling, siger formanden.

Den gode stemning kan også genkendes hos de nyeste skud på stammen.

- Jeg føler mig meget velkommen, og der er en stor respekt imellem aktørerne og samtidig meget hjertelighed, siger Pernille Aakerlund.

Flere billetter tilbage

Der er stadig omkring 250 billetter tilbage til forestillingerne. De kan købes ved at ringe til Signe Madsen på 23 48 96 54, og ellers sælges de påskelørdag i SuperBrugsen i Rudkøbing

  • Af: