Langelandsfestival: Den bedste nogensinde

Burhan G var sidste mand på den store scene inden Rasmus Seebach sluttede af lørdag aften. Foto: Martin Ramsgaard.

Langelandsfestival: Den bedste nogensinde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det var måske den bedste festival nogensinde. Sådan lyder konklusionen fra Langelandsfestivalen selv. Vejret gav de bedste rammer, og selvom det også gav udfordringer, gik alt som det skulle.

Familien Thorenfeldt fra Varde er ved at pakke sammen lørdag eftermiddag, inden det lovede regnskyl sætter ind. De er på mange måder de typiske gæster på Langelandsfestivalen.

- Jeg var på efterskolecamp alene sidste år, og i år havde jeg så overtalt hele familen til at tage med, fortæller Marie Thorenfeldt.

De voksne er kommet sejlende til Langeland og har overnattet i båden i Rudkøbing, og trods varmen har festivalen været en succes for familien.

- Stemningen har været rigtig god, selvom der godt nok var mange, der drattede om i varmen, fortæller Maria Thorenfeldt.

Netop vejret har givet festivalen store udfordringer med brandfare og festivalgæster, der dehydrerede, men det lykkedes at komme igennem uden alvorlige problemer.

- Vi har haft en voldsom fokus på brandfaren, men der har heldigvis ikke været noget, og jeg er glad og stolt over den indsats vores frivillige har lavet, siger Allan K. Pedersen, der er administrerende direktør for Langelandsfestivalen.

Allan K. Pedersen giver også årets festival ti point ud af ti mulige, netop på grund af vejret, en række nye ting og musikprogrammet, som publikum tog godt imod.

- Der har været nogle udfordringer med vejret, men det er jo trods alt meget bedre end regn og kulde, som vi har oplevet de senere år, fortsætter Allan K. Pedersen.

Denny Fobian, der har dækket festivalen de seneste fem år for Radio Diablo, er også begejstret og udbryder spontant:

- Jeg tror det må være den bedste festival i mands minde.

Langelandsfestivalen holder som altid billetsalget ind til kroppen men afslører dog, at det overvejende har været endagsbilletter, der har trukket årets festival og at der næsten har været udsolgt hver dag.

Langelandsfestival: Den bedste nogensinde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce