Langeland: Festivalchef frikendt i konkurssag

Den fire år lange konkurssag om Langelandsfestivalen er endelig slut. Arkivfoto.
Foto: Michael Bager

Langeland: Festivalchef frikendt i konkurssag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Østre Landsret: Ejer af Langelandsfestival Allan K. Pedersen skal betale 2,5 mio. til konkursbo

Langeland: Ejeren af Langelandsfestival, fodboldbossen Allan K. Pedersen, FC Nordsjælland, er en rigtig glad mand, og det samme er sikkert også de mange tusinde børn og voksne, der nu har fået sikkerhed for, at de skal ”råhygge” på Danmarks største Havefest i Rudkøbing den sidste uge i juli.

Østre Landsret frikendte fredag formiddag Allan K. Pedersen i en spektakulær konkurssag, men han skal dog betale en erstatning på 2,5 millioner kroner til konkursboet efter hans moderselskab AKP Holding A/S.

Kurator i konkursboet påstod, at Allan K. Pedersen i 2008 solgte FC Nordsjælland Holding - og dermed også datterselskabet Langelandsfestival - for billigt til sig selv for kun 500.000 kroner i et nystiftet anpartselskab KAP Holding.

Den interne handel skete kun et par måneder før, AKP Holding A/S gik konkurs.

Kurator vurderede selskabets værdi til 35 millioner kroner og krævede kort fortalt handlen omstødt.

Østre Landsret vurderer med udgangspunkt i diverse vidneudsagn fra eksperter, at konkursboets tab i 2008 - altså længe før FC Nordsjællands lukrative Champions Leauge-eventyr - er på kun 2,5 millioner kroner.

Allan K. Pedersen er lettet over, at den fire år lange sag er slut.

- Afgørelsen betyder, at der skal betales et mindre ekstrabeløb for klubben, men omvendt er sagen for mit vedkommende nu overstået, siger Allan K. Pedersen til FC Nordsjællands hjemmeside.

Han ser frem til, at han nu - sammen med sin organisation - kan bruge kræfterne på at udvikle FC Nordsjælland og dermed også Langelandsfestival.

Langeland: Festivalchef frikendt i konkurssag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce