Inspirationsmøde om kulturen på Langeland i Ørstedspavillonen er også et stiftende møde om et nyt kulturelt samråd for øen.

Rudkøbing: Der står kultur på Langeland med flammeskrift, når kommunen indbyder langelænderne til at blive klogere på øens kulturpolitik. De kan høre indlæg om kultur og samtidig være med til at danne et kulturelt samråd.

Tirsdag 30. januar fra klokken 17-21 opfordres foreninger, organisationer, sammenslutninger og institutioner indenfor kulturområdet til at blive klogere på Kulturpolitikken på Langeland. Her kan de høre op til flere indlæg og være med til det stiftende møde for det nye samråd i Ørstedspavillonen på Havnegade 2.

Jakob Bjerregaard Engmann, som er leder af BaggårdTeatret bidrager med inspiration til, hvorfor kultur er så vigtig. Det gør han under overskriften, Kultur som forandringskraft. Bente von Schindel fra Sammenslutningen af Kulturelle Samråd i Danmark deltager også. Hun fortæller om arbejdet i de lokale råd rundt i landet. På mødet er der valg til samrådet, hvor der skal vælges seks medlemmer.

Der serveres en let anretning, så tilmelding er nødvendig på mavoan@langelandkommune.dk. /EXP