Kun fire kom til generalforsamling: Nat med Kulturnatten

Manfred Wolf tog selv initiativ til Kulturnatten i Rudkøbing. Men opbakningen svigter, og derfor bliver foreningen opløst. Arkivfoto: Birger Vogelius

Kun fire kom til generalforsamling: Nat med Kulturnatten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Opløsende generalforsamling i Foreningen Kulturnatten Rudkøbing mandag den 9. april. Foreningen nedlægger sig selv.

Rudkøbing: Det har været på vej flere gange på grund af manglende opbakning. Men nu er det en realitet: Foreningen Kulturnatten Rudkøbing lukker og slukker.

Det stod klart ved foreningens generalforsamling tirsdag den 20. marts.

På forhånd havde formanden, Manfred Wolf, i en artikel i Øboen fortalt om, at der skulle nye kræfter til.

- Et par stykker havde også henvendt sig inden generalforsamlingen og lovet at hjælpe med at sætte stole op og den slags. Til generalforsamlingen var vi altså kun fire i alt, alle fra bestyrelsen, og så er den ikke længere. Det er surt, men sådan er det desværre, siger Manfred Wolf.

Derfor indkalder han medlemmerne til en ekstraordinær generalforsamling mandag den 9. april med foreningens opløsning som eneste punkt på dagsordenen.

Manfred Wolf kan ellers se tilbage på en stribe af succes'er med Kulturnatten. Med meget små budgetter blev der stablet store programmer på benene, med blandt andet kunstudstillinger i byens butikker, koncerter og lysshow.

- Personligt er jeg meget ked af, at det er slut med Kulturnatten. Men det kan ikke være anderledes, og jeg er meget glad for at kunne bidrage med nogle aktiviteter i byen. Det var været sjovt, fortsætter Manfred Wolf.

Til generalforsamlingen var vi altså kun fire i alt, alle fra bestyrelsen, og så er den ikke længere. Det er surt, men sådan er det desværre.
Manfred Wolf

Kulturelt samarbejde

Selv om Manfred Wolf holder op med at arbejde med Kulturnatten, holder han ikke op med at arbejde med kultur. I den seneste tid har han holdt møder med kulturelle arrangører på Langeland. På lidt længere sigt - næste år, nok - er det tanken at arrangere en slags "kulturelt potpourri" med smagsprøver på hvad Langeland har at byde på af oplevelser, samlet i en weekend for eksempel.

Allerede i år fører samarbejdet til en folder med omtaler af diverse kulturelle arrangementer på Langeland, fra Lohals til Bagenkop.

- Jeg regner med, at folderen bliver på 32 sider. Den vil blive trykt i 10.000 eksemplarer og vil være klar i maj. Kommunen har lovet at støtte økonomisk. Derfor kan vi lave den uden annoncer og alligevel uddele den gratis, tilføjer Manfred Wolf.

Kun fire kom til generalforsamling: Nat med Kulturnatten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce