Rudkøbing: Selvom arrangørerne af Kulturdagen i Rudkøbing i går eftermiddags nok kunne have ønsket sig lidt bedre vejr til de mange kulturtilbud, så holdt det dog tørt.

Dansk Rakkerpak havde allerede torsdag meldt forfald. Teatret, der skulle have spillet forestillingen "Sherlock Holmes og Dronningen Kronjuveler" på Torvet i går eftermiddags, frygtede for opstillingen i vind og vejr, men har lovet at komme til byen på et andet tidspunkt.

Og Langelandsrevyen, der skulle have vist fem af de bedste revynumre i reprice på Gaasetorv fik lov at rykke indendøre i Galleri Kobolt, ligesom SuperBrugsens event, Luther Lagkage, fik stillet mælkekasser op inde i butikken, så den mange meter lange kage, bygget af bagermester Kim Larsen, ikke skulle ud i en forbigående byge.

I Galleri Bonanno tog Alfio Bonanno fat på at male et portræt af Luther: - Ikke så nemt, når man har Parkinson, sagde kunstneren og tilføjede, at han ikke havde tænkt sig at lade sygdommen vinde, så han stænkede, malede, kradsede sig frem til sit portræt.

  • Af: