Kulepile: 100 kan få bedre bredbånd

TDC/YouSee arbejder sammen med Jens Erik Clausen på et bredbånds-projekt i Kulepile-området. Arkivfoto: Lasse Hansen

Kulepile: 100 kan få bedre bredbånd

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sammen med TDC/YouSee forsøger Jens Erik Clausen at etablere forbedrede bredbånds-forbindelser i Kulepile-området.

Kulepile: Godt 100 husstande i Kulepile-området har mulighed for at få hurtigere og bedre bredbånd.

Jens Erik Clausen, Mosevænget 12, har taget initiativ til at undersøge interessen i området. Han har delt informations-skrivelser ud til de godt 100 adresser, blandt andet på Kibshavevej, Kulepilevej, Mosevænget, Simmerbølle Kirkevej og Elnegaardsvænget. Projektet foregår i samarbejde med TDC/YouSee.

- Meningen er ikke, at man binder sig til at købe internet hos dette firma. Det er gratis og uforpligtende. Der er absolut ingen købetvang. Folk skal bare tilkendegive deres interesse. Det eneste, man siger ja til, er at TDC senere får lov til at kontakte folk, oplyser Jens Erik Clausen.

Jeg ved, at flere af os i dag betaler for internet, hvor vi ikke får leveret den hastighed, som vi egentlig betaler for. Dette vil blive væsentligt forbedret med det "nye bredbånd".
Jens Erik Clausen

Mindst 50

Hvis mindst 50 af de godt 100 i området tilkendegiver deres interesse, vil firmaet gå i gang med en opgradering af internet-forbindelserne. Der bliver lavet en såkaldt micro-central med forbedret forbindelse fra Telefonhuset i Nørregade i Rudkøbing via allerede lagte tomrør. Micro-centralen placeres et sted i Kulepile-området, og interesserede tilsluttes via det eksisterende kobbernet. Hvis mindst 50 er interesseret, går der cirka et halvt år, før de bedre forbindelser er etableret.

- Jeg ved, at flere af os i dag betaler for internet, hvor vi ikke får leveret den hastighed, som vi egentlig betaler for. Dette vil blive væsentligt forbedret med det "nye bredbånd", oplyser Jens Erik Clausen.

Lignende projekter har været gennemført andre steder på Langeland, blandt andet i Lohals, Snøde og Spodsbjerg.

Kulepile: 100 kan få bedre bredbånd

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce