Kortfilm skal ses i biografen


Kortfilm skal ses i biografen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tre Robert-nominerede film rammer Bio Langeland tirsdag 23. januar

Rudkøbing: Kulturregion Fyn har som mål at komme ud i alle hjørner. Både kulturens og geografiens.

"Film For Alle" giver som sædvanlig (næsten) alle mulighed for at se kortfilm fra Odense Internationale Filmfestival, der foregik i august. I år er Bio Langeland med på listen over tilknyttede biografer. De tre kortfilm, "Lille Danser", "Silent Nights" og "Halvmand", der alle tre er Robert-nominerede, varer hver en halv time og vises i biografen tirsdag den 23. januar til en billetpris a 40 kroner.

Robert-prisen uddeles bare 12 dage senere ved et arrangement i Tivoli Hotel og Kongrescenter.

- Vi inviterer alle biografer i de fynske kommuner, men det har ikke tidligere passet ind i Bio Langelands program at være med, forklarer koordinator Trine Mølgaard Jensen.

Efter filmene vil instruktør og skuespiller Aske Bang deltage i en snak om oplevelserne på lærred for det forundringsparate publikum. Aske Bang har instrueret "Silent Nights", der handler om en dansk kvinde og en afrikansk mand, der forelsker sig i hinanden. Hun er frivillig medhjælper og han gæst i en varmestue for hjemløse. Men forholdet møder problemer.

Mie Skjoldmose fra Odense er uddannet fra den fynske filmuddannelse, "18 Frames", og har skrevet manuskriptet til thrilleren "Lille Danser", der handler om en ung ballerinas forbudte forhold til sin lærer.

Sidste film er en komedie. "Halvmand" tager humoristisk fat på temaet: Kvinde vil have barn. Mand vil have karriere. Igen. For "Halvmand", der har skuespiller Jens Albinus i hovedrollen, flirter lidt med halve sandheder. Jens Albinus bevarer således sin egen identitet som ham, der havde hovedrollen i tv-serien, "Ørnen" og som nu ønsker et comeback på tv-skærmen.

Kortfilm skal ses i biografen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce