Konservative på Langeland har nu sit hold af kandidater til efterårets kommunalvalg på plads. Men flere er velkomne. Især kvinder, oplyser spidskandidat Bo Nissen.

Langeland: Torsdag den 10. august holdt de konservative på Langeland opstillingsmøde og fik valgt fem kandidater til årets kommunalvalg.

Spidskandidat er Bo Nissen er tilfreds med holdet, som snart vil offentliggøre sit valgprogram.

Men flere kandidater er velkomne til at melde sig på banen, især kvindelige kandidater, siger Bo Nissen.

- Bestyrelsen er bemyndiget til putte flere på listen, hvis der viser sig nogen. Og jeg kan se, at mange kvinder er interesserede når Langelands Elforsyning søger nye folk. Det kunne vi også godt tænke os, siger Bo Nissen med henvisning til, at lokalafdelingens fem kandidater alle er mænd.

Nummer ét og spidskandidat på de konservatives opstillingsliste er Bo Nissen selv. Derudover er nummer to Jørgen Nielsen fra Rudkøbing.

Jørgen Jensen fra Lindelse er nummer tre, mens Peter Pahnzen fra Rudkøbing er nummer fire og Carl Erik Sander fra Bøstrup er listens femte kandidat.

Bo Nissen ser opstillingsmødet som startskud til et spændende efterår med kommunalvalg den 21. november, og hans hold vil inden længe offentliggøre et valgprogram.

Dog ligger det fast, at de konservative på Langeland har fokus på erhverv og beskæftigelse samt familiers trivsel i det samfund, hvor de bor.

Derudover vil også bredbånd og mobilforbindelse blive en mærkesag, siger Bo Nissen.

- Man kan ikke invitere folk til Langeland, hvis man ikke kan slå op på en pc eller mobiltelefon. Det er et must, at man kan det, siger Bo Nissen, der vil have kommunen til at trække i førertrøjen på netop dette område.

- En simpel ting som at få lov til at sætte master op, bliver somme tider til en større sag, også selvom den ikke er højere end en flagstang. Kommunen skal involveres mere, og jeg ved godt, at de vil sige, at de ikke må. Men hvis man prioriterer det, vil der åbne sig døre, siger Bo Nissen.

  • Af:

    Journalist på Fyns Amts Avis på Langeland og Ærø. jeg er født og opvokset i Svendborg og har som tidligere dekoratør og fængselsbetjent boet rundt om i landet gennem de sidste 20 år. Jeg er uddannet journalist fra Center for Journalistik, SDU, i 2014. Og jeg skriver bredt om lokale forhold på de to øer.