Der er ind til videre fire fra DF, der stiller op til at blive valgt ind i kommunalbestyrelsen på Langeland. Partiet har valgt at lade listen stå åben lidt endnu.

Langeland: Dansk Folkeparti har foreløbigt fire kandidater på opstillingslisten til kommunalvalget i november. Det blev klart, da partiet mandag aften holdt opstillingsmøde.

Partiets spidskandidat Kim Welcher, der allerede har en stol i kommunalbestyrelsen, er ganske tilfreds med, at der er kommet fire kandidater på listen.

- Det gik faktisk rigtig godt. Men der er stadig to, der går og afklarer med familien, om de vil stille op, for det er jo trods alt en stor beslutning, siger Kim Welcher.

Ved næste kommunalvalg vil man kunne sætte sit kryds ved Lisbeth Jørgensen, indehaver af rideskolen i Skrøbelev, der stiller op som nummer to på listen. Derudover stiller Anders Hoelstad op som nummer tre, såvel som bestyrelsesformanden for Dansk Folkeparti på Langeland Jan Bahrenfeld stiller op som den sidste på listen.

Om der kommer flere navne på DF's liste på Langeland må tiden vise. Partiet har nemlig besluttet at vente med at lukke listen.

- Vi har valgt at lade vores liste stå åben ind til efter sommerferien, for nogle gange dukker der kandidater op, der måske ikke havde tænkt sig at stille op, men så kommer man ind i valgkampen, og så får de alligevel lyst til at stille op. Der kan jo ske meget på de næste tre måneder, siger Kim Welcher.

Mangler I flere kandidater?

- Nej, det gør vi ikke, men vi lader listen stå åben, siger han og tilføjer:

- Vi går efter fire pladser i kommunalbestyrelsen, og vi fik to sidste gang. Så hvis vi lukkede listen nu, ville der være fire opstillede, men vi har som sagt yderligere to, der går og tygger på det.

  • Af: