Bio Langeland fylder 15 år, og det fejres 11. oktober med to film til 15 kroner stykket. Der er gratis sodavand og popcorn til børnene.

Rudkøbing: Det er 15 år siden, at  Bio Langeland slog dørene op til den nye biograf i Grønnegården i Rudkøbing. Biografen har siden været drevet af frivillig arbejdskraft. Cirka 100 medarbejdere har stort set hver dag afviklet de mange forestillinger i biografens halvmørke, hvor mere end kvart million gæster har fundet vej til sæderne i årenes løb. 

Onsdag 11. oktober fejres fødselsdagen med et par film, hvor billetprisen kun er 15 kroner - en krone for hvert år af biografens levetid.

Klokken 16 er der forpremiere på familiefilmen, "Den utrolige historie om den kæmpestore pære" efter Jakob Martin Strids elskede børnebog. I filmen begiver vennerne Sebastian og Mitcho sig ud på et fantastisk eventyr for at redde den forsvundne borgmester og bringe ham tilbage til Solby.

Klokken 19 er det sidste chance for at se det danske komedie-drama, "Gud taler ud". Den er baseret på den selvbiografiske roman af Jens Blendstrup og med Søren Malling i sit livs hovedrolle.

I anledning af fødselsdagen er der gratis sodavand og popcorn til alle børn, og til de voksne gratis kaffe og kage./EXP