Knap et ton affald samlet ind

Danmarks Naturfredningsforening på Langeland samlede ind tre steder ved den landsdækkende affaldsindsamling i søndags. Her ses Tullebølle gadekær - og en hel masse skrald. Foto: Hans-Henrik Wienberg

Knap et ton affald samlet ind

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

På Langeland blev der samlet 920 kilo affald - heraf 654 dåser - ved Danmarks Naturfredningsforenings landsdækkende affaldsinsamling, som i år satte deltagerrekord.

Langeland: Også Langeland lider under affald og skrald i naturen - men nu er der præcis 920 kilo mindre, end der var i lørdags. Søndag var nemlig dagen for Affaldsindsamlingen 2018, som er arrangeret af Danmarks Naturfredningsforening, og der var tre indsamlingssteder på Langeland: Tranekær, Tullebølle og Humble. Blandt de 920 kilo var hele 654 dåser, en del jernskrot og et hjul fra en bil.

Næstformand i Danmarks Naturfredningsforening Langeland Carsten Friager fortæller, at Humble-indsamlingen altid er den største.

- Marianne Krag Petersen står for Humble-indsamlingen, og hun er altid supereffektiv, siger han.

På landsplan samlede flere end 200.000 deltagere ind ved over 1000 forskellige indsamlinger, og det er ny rekord, oplyser Danmarks Naturfredningsforening.

Carsten Friager ved ikke præcis, hvor mange der deltog i den langelandske indsamling, men vurderer, at det var omkring 25 personer. /NYBOF

Knap et ton affald samlet ind

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce