Kirken med på festival: Præster til Langelandsfestivalen efterlyses

Folkekirken vil vise, at den er, hvor folk er. Derfor er kirken i år igen med på Langelandsfestivalen for at arrangere gudstjenester, vandreture ud i festivalområdet med mere. Foto fra sidste års festival. Privatfoto: Annalisa Bager, sognepræst

Kirken med på festival: Præster til Langelandsfestivalen efterlyses

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

I fire år har Folkekirken været synlige med telt og gudstjenester på Rue Mark, når Langelandsfestivalen løber af stablen. Det gælder også i år, men der mangler præster.

Langeland: Selvom Langelandsfestivalen har det med at skabe glæde og masser af fest på Rue Mark i juli, kan både festivalarbejdere og gæster få brug for et afbræk med mulighed for ro og fordybelse midt i al virakken.

Det rum har Folkekirken de sidste fire år stillet til rådighed i form af et telt, hvor der afholdes gudstjenester, og hvor man, hvis man har brug for det, kan få en fortrolig samtale med en præst.

I år er ingen undtagelse, men der mangler præster.- Vi mangler præster til de mange spændende udfordringer, Festivalen giver med udgangspunkt i teltet, skriver sognepræst, Annalise Bager, Longelse.

- Vi er blevet godt modtaget

Og selvom festivalledelsen til en begyndelse ifølge Annalise Bager var skeptiske over for at lade Folkekirken slå et kirketelt op, så er har festivalgæsterne taget godt imod tilbuddet om det kirkelige frirum.- Vi er der for at vise, at kirken er, hvor folk er. Og vi er blevet modtaget rigtig godt, og bedre, end arrangørerne havde troet. Folk er glade for at vi er der, og der kommer folk i alle aldre, siger hun og tilføjer, at også de unge fra Ungcamp finder vej til teltet, når det bliver for broget, og de har brug for at sidde og slappe lidt af i rene omgivelser.Kirketeltet holder åbent hver dag under festivalen i tidsrummet mellem klokken 10 og 19.Der er to præster og to hjælpere på vagt ad gangen.Der bliver afholdt gudstjeneste/andagt hver dag kl. 12.00, derudover vil der være en "skriftestol", et børnehjørne og et afslapningshjørne for den gode (og fortrolige) samtale.- Desuden vil vi lave forskellige børnekonkurrencer. Ligesom vi vil gå ture ud i Festivals-området, så vi er synlige for folk, oplyser Annalisa Bager. Nærmere information kan fås hos Annalisa Bager på mail anba@km.dk eller på telefon 62501069 / 40732986.

Kirken med på festival: Præster til Langelandsfestivalen efterlyses

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce