Juleglæde: 102 holder jul i Langelandshallen

Vibeke Ottesen, bestyrer af Langelandshallens cafeteria, laver julemad til 102 den 23. december. Arkivfoto: Andreas Bastiansen

Juleglæde: 102 holder jul i Langelandshallen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vibeke Ottesen fra hallens cafeteria og Ann Jeppesen fra Røde Kors spreder juleglæde den 23. december.

Rudkøbing: Udfra devisen om, at alle fortjener en god juleaften, arrangerer Vibeke Ottesen, Langelandshallens cafeteria, og Ann Jeppesen, Røde Kors, igen i år jul i Langelandshallen.

Og det er blevet en voldsom succes. Så stor, at de to arrangører allerede den 6. december måtte lukke for flere tilmeldinger, selv om sidste frist egentlig var sat til 10. december.

- Da vi nåede 102 tilmeldte, måtte vi sige stop, oplyser Vibeke Ottesen.

Sidste år, hvor de to initiativtagere første gang lavede dette julearrangement, var der 95 tilmeldte. Og lidt færre dukkede rent faktisk op.

- Med 102 tilmeldte må man sige, at der er et behov, siger Vibeke Ottesen.

- Sidste år foregik julen den 24. december. I år er arrangementet flyttet til 23. december. Simpelthen fordi der ikke kører nogen busser juleaften. Flere deltagere havde svært ved at komme hjem. De fleste deltagere er enten ældre, udlændinge eller familier med børn, tilføjer Vibeke Ottesen.

Denne juleaften er ganske gratis for deltagerne. Arrangørerne sørger for julemaden, gaver til børnene, juletræ i hallen og ellers masser af julehygge. Det er Vibeke Ottesen, der selv står i køkkenet og laver julemaden, som serveres af cafeteriaet.

Pengene til arrangementet er skaffet via en række sponsorer og donationer. Og interesserede kan stadig støtte. Enten via et bidrag i en sparegris i hallens cafeteria eller til konto 0860 8159458270 mærket "Jul i Hallen".

Sidste år foregik julen den 24. december. I år er arrangementet flyttet til 23. december. Simpelthen fordi der ikke kører nogen busser juleaften. Flere deltagere havde svært ved at komme hjem.
Vibeke Ottesen

Juleglæde: 102 holder jul i Langelandshallen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce