Jubelår hos ø-rederi

"Langeland" har været med til at sejle rekordresultatet i hus. Foto: Annette Timmermann/Færgen.

Jubelår hos ø-rederi

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Rekordoverskud og omsætning på over en milliard i Rederiet Færgen, der blandt andet besejler Spodsbjerg-Tårs.

Spodsbjerg: Der er brede smil på direktionsgangen - og sikkert flere andre steder - hos Danmarks største ø-rederi, Færgen, som blandt andet besejler Spodsbjerg-Tårs-ruten. 2017 gav det bedste resultat nogensinde, oplyser Færgen i en pressemeddelelse.

Trafiktallene viser vækst, omsætningen passerer en millliard kroner (helt præcist 1,1 mia., som er en stigning på 4,3 procent i forhold til 2016), og overskuddet på 124 millioner sætter rekord. Resultatet skaber stolthed hos Færgens administrerende direktør, John Steen-Mikkelsen, der udtrykker stor respekt for medarbejdernes loyalitet og upåklagelige arbejdsindsats i året, der er gået, som han udtrykker det.

Vækst for fjerde år

Blandt de primære årsager til de flotte regnskabstal er en fortsat stærkt stigende interesse for de danske øers turismeprodukt, og at markedsføringen af den nye prissætning til øerne har givet pote.

Således har opgørelsen af årets trafiktal vist, at der for fjerde år i træk er vækst i færgetrafikken til samtlige øer, som Færgen sejler til. Der er tale om henholdsvis Langeland, Fyn, Bornholm, Samsø, Fanø, Als og Lolland. På ruterne Ystad-Rønne, Kalundborg-Samsø og Esbjerg-Fanø er der endda tale om alle tiders trafikrekorder.

Det er samtidig lykkedes Færgen at sikre vækst i alle kundegrupper i rederiet, da både antallet af overførte passagerer, personbiler, lastbiler og busser er steget.

For personbiler er der tale om en stigning på 6,3 procent siden 2016. Ligeledes er antallet af overførte passagerer i vækst med 4,3 procent. /EXP

Jubelår hos ø-rederi

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce