Januarhygge på Stigtebo

Januarhyggen på Stigtebo Plejecenter er en tradition gennem mere end 20 år - ofte med musik fra Langelands Harmonikaklub. Arkivfoto: Roland Petersen

Januarhygge på Stigtebo

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lohals: Januar måned kan være lang og kold, så derfor inviterer Stigtebo Plejecenter traditionen tro til januarhygge mandag den 22. januar kl. 18.00. Menuen står på sildemadder og smørrebrød med kaffe og kringle til dessert, og Langelands Harmonikaklub står for den musikalske underholdning, fortæller Maja Kristensen, som er formand for Stigtebo Plejecenters Vennekreds.

- Plejehjemmets beboere elsker, når der er musik, og mange af dem er ude og danse, om så de er i kørestol eller ej. Det er altid sådan en hyggelig dag, siger hun og tilføjer, at harmonikaklubben spiller ganske gratis - deres eneste betaling er et måltid mad.

Maden bliver i år serveret ekstra festligt: Penge fra Langeland Kommune og Nordea-fonden er nemlig blevet investeret i ny service til 60 personer. Udover plejehjemmets beboere kan 25-30 gæster udefra spise med.

- Vi er så glade for at kunne invitere folk ind og åbne plejehjemmet op. For det skal ikke være et lukket sted, siger Maja Kristensen.

Tilmelding er senest den 16. januar, enten i Terapien på Stigtebo eller på telefonnummer 20 48 07 92. Prisen er 125 kroner for medlemmer og 140 kroner for ikke-medlemmer.

Januarhygge på Stigtebo

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce