Iværksætterkomets gamle klasselærer: - Det undrer mig ikke

Helle Hansen var klasselærer for Toke Jansen i 8. og 9. klasse. Hun husker ham som en "kvik dreng", som var fremme i skoene i forhold til ny teknologi. Foto: Rasmus Hage Dalland

Iværksætterkomets gamle klasselærer: - Det undrer mig ikke

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det kommer ikke bag på Toke Jansens gamle klasselærer, Helle Hansen, at hendes gamle elev har succes inden for tech-verdenen. Han har altid være god til det med computer, siger hun.

- Det undrer mig ikke, siger Helle Hansen, da hun hører om sin tidligere elev, Toke Jansen, der har solgt sin tech start-up, Spektral, til Apple.

Hun er tidligere lærer på Rudkøbing Skole og klasselærer for Toke Jansen i 8. og 9. klasse. Og ifølge den gamle klasselærer viste Toke Jansen stor interesse for computer og teknologi allerede dengang.

- Jeg kan huske, han var god til dét med computere. Han var god til at sætte i gang og komme med idéer og var meget eksperimenterende i den retning, husker hun.

Det teknologiske udviklingsstadium i slutningen af 1990'erne, hvor Toke Jansen havde Helle Hansen som lærer i dansk og engelsk, kan være svært at huske. Formentlig handlede det om at blive bekendt med søgemaskiner, layout, PowerPoint og den slags. Men der var ingen tvivl om, at Toke var interesseret i det.

- Han holdt sig ikke tilbage fra at ville bruge computer til hvad som helst. Han var fremme i skoene, men ikke på nogen dominerende måde, siger Helle Hansen, der kalder Toke Jansen for en "kvik dreng", der måske også var en anelse nørdet, når det kom til den nye teknologi.

At den naturlige interesse for computer har forvandlet sig til, at Toke Jansen har været med til at udvikle ny teknologi inden for intelligent billedbehandling, som siden er blevet solgt for mange millioner, synes Helle Hansen er imponerende.

- Det er da utroligt flot gået, siger hun.

Iværksætterkomets gamle klasselærer: - Det undrer mig ikke

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce