Informationsmøde: Vil du være med i alternativ byvandring i Rudkøbing sammen med Per Vers?

At danse sin historie er én mulighed. Men den personlige beretning kan lige så godt videregives i ord, i musik, i maleri, i ...? Til forestillingen "Mellemrum" søges deltagere fra Ramsherredområdet i Rudkøbing. Illustration: Mikkel Damsgård

Informationsmøde: Vil du være med i alternativ byvandring i Rudkøbing sammen med Per Vers?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lokale Rudkøbing-borgere opfordres til at medvirke i alternativ byvandring sammen med blandt andre freestylerapper Per Vers. Informationsmøde torsdag den 15. februar på ØP.

Rudkøbing: Mellemrum hedder den stedsspecifikke byvandring i Rudkøbing, som publikum indbydes til i sommerugen torsdag den 14. juni til fredag den 22. juni.

Forestillingen er udtænkt af den internationalt kendte koreograf og danser Kitt Johnson, der har haft succes med Mellemrum så forskellige steder som København, Athen, Budapest, Macau, Zagreb, Moss, Andros og Dodandugoda. Men for hende er Rudkøbing og Langeland ikke udkant, men derimod glade barndomsminder, der får hende til at kalde øen for sin baghave.

Nu søger det professionelle hold bag den særegne forestilling borgere til at medvirke.

De første workshops foregår på torsdag den 15. februar kl. 17.00 til 19.00 på ØP, Ørstedspavillonen, i Havnegade, Rudkøbing, eller mandag den 19. marts i samme tidsrum, men i Langelands Efterskoles teatersal på Nørrebro 190. I alt er det meningen, at koreograf og leder af Danseteatret sART, Sofie Christiansen, vil gennemføre tre workshops hen over foråret.

Mellemrum
MELLEMRUM spilles fra den 14. til den 22. juni i Rudkøbings gader.

Workshops og informationsmøder:

Torsdag den 15. februar kl. 17.00-19.00 i Ørstedspavillonen.

Mandag den 19. marts kl. 17.00-19.00 på Langelands Efterskole Nørrebro 190.

Information/tilmelding på 30 32 57 39 eller kitt@kittjohnson.dk.

MELLEMRUM produceres af Kitt Johnson X-act, www.kittjohnson.dk, i samarbejde Baggårdteatret, sART Danseteater, LaSk, Ørstedspavillonen og AOF Rudkøbing. MELLEMRUM er støttet af Statens Kunstfond, Wilhelm Hansen Fonden og Langeland Kommune.

Ramsherred med sidegader

Sofie Christiansen søger til sin del af den samlede forestilling beboere fra Ramsherred og sidegaderne Strandgade, Vinkældergade, Smedegade og Sagers Allé til at medvirke og håber derfor, at der vil dukke interesserede op til det første informationsmøde.

De fire husstande i området, som udvælges til at medvirke, skal ikke nødvendigvis danse. Bare de er med på at give et stykke af deres personlige historie videre.

Og historien kan fortælles, danses, males, synges inde i huset, i haven eller på gaden foran.

Intentionen er, at Mellemrum skal bestå af flere dele, så publikum bringes gennem bymidten ad en alternativ rute med sceniske overraskelser.

Foruden indslaget i Ramsherredområdet vil freestylerapperen Per Vers samarbejde med en lokal sprogklasse, hvor både mennesker fra fjerne destinationer som Syrien og Somalia samt fra vore nabolande er i gang med at lære dansk; digteren og performeren Seimi Nørregård vil sammen med nogle af byens kæledyr optræde med en tekst, mens en anden performer, koreografen Edhem Jesenkovic agter at skabe et værk sammen med medlemmer af Rudkøbings bosniske mindretal.

Informationsmøde: Vil du være med i alternativ byvandring i Rudkøbing sammen med Per Vers?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce