Østerskov: Det var et par alternativt tænkende indbrudstyve, der brød ind i et sommerhus på Østerskovvej ved Tryggelev for nylig. De valgte nemlig at stjæle seks rensdyrskind og et koskind, og det lykkedes dem også at fragte et Vølund oliefyr med fra sommerhuset.

Indbrudstyvene har højst sandsynligt ikke planlagt at stjæle netop dyreskindene, men har blot taget, hvad de kunne finde, fortæller politikommissær ved Fyns Politi Leon Sørensen.

- Når man kommer ind på et sted, hvor man vil begå indbrud, kigger man sig ofte om og tager de ting, man gerne vil have. Men vi ser ikke et tydeligt mønster i, at det er sådan nogle ting her, man går efter, siger han.

Ejerne af sommerhuset opdagede først indbruddet i weekenden, men det kan være sket indenfor de seneste par uger. Ifølge Leon Sørensen er de er ikke alene om den ubehagelige overraskelse.

- Det er som regel om foråret, når folk starter deres sommerhuse op, at der bliver opdaget nogle indbrud, der kan være sket i løbet af vinteren eller den seneste periode. Det ser vi hvert eneste forår, og det fornemmer jeg også, at vi ser nu, siger han.

  • fyens.dk