Ikke nok underskrifter i Lindelse


Ikke nok underskrifter i Lindelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Formanden for Lindelse Sognegård, Eva Terndrup, indkalder ikke til ekstraordinær generalforsamling, da der ikke er samlet nok underskrifter ind

Lindelse: Der bliver indtil videre ikke indkaldt til ekstraordinær generalforsamling i Lindelse Sognegård.

Det fortæller formanden for sognegården Eva Terndrup.

Onsdag aften modtog hun 342 underskrifter fra Kamma Brylle og to andre indsamlere, som har brugt tre uger på at samle underskrifter ind for at indkalde til en ekstraordinær generalforsamling.

Det har de gjort, efter at tre tidligere bestyrelsesmedlemmer samt en suppleant har forladt bestyrelsen på grund af intern splid.

Ved en nærmere undersøgelse, foretaget af formanden selv og to andre bestyrelsesmedlemmer, viser det sig, at kun 308 af underskrifterne er gyldige. 31 har trukket underskrifterne tilbage, og 3 mangler adresse eller lignende.

For at kræve at den nuværende bestyrelse skulle indkalde til ekstraordinær generalforsamling, skal der bruges to tredjedele af medlemmerne af Lindelse Sognegårds underskrifter, som svarer til 359 underskrifter. Hvilket vil sige, at der mangler 51 underskrifter, forklarer Eva Terndrup.

Hun fortæller, at hun gerne ville have haft, at underskriftindsamlerne var til stede under undersøgelsen, men at de ikke ville det.

- Jeg har et håb om, at sagen stopper her. Jeg synes, det er for langt ude, og jeg oplever en personlig hetz mod mig, som er opslidende, siger formand Eva Terndrup.

Hun mener, at den nuværende bestyrelses strategi med at lave fællesarrangementer for at styrke byens sociale liv samt et forsøg på at få flere penge i Lindelse Sognegårds kasse er det sognegården har brug for, og derfor har hun ikke planer om at forlade formandsposten frivilligt.

- De udtrædende medlemmer af den tidligere bestyrelse har jo flere gange udtalt, at de ikke vil lave fællesarrangementer, og det ville være synd. Nu har vi så godt et halvt år til at bevise, at vi kan få det til at køre, siger Eva Terndrup.

Det var torsdag ikke muligt for avisen at få fat i initiativtageren til underskriftindsamlingen Kamma Brylle for en kommentar.

Ikke nok underskrifter i Lindelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce